За нас

За нас


Компания „МонАрх Инвест Груп” ООД успешно работи и се развива на Българския пазар за недвижими имоти. Компанията се занимава със строителство, инвестиции и продажба на недвижими имоти в България. Ние предлагаме на нашите клиенти широк спектър от недвижими имоти във всички райони на България, предлагаме голям избор от собствени обекти, както и обекти от наши български парньори без комисионна от клиента.
Компания „МонАрх Инвест Груп” предоставя на клиента завършен цикъл от услуги- от организацията, свързана с пътуването до България до избора на недвижим имот и неговото цялостно обзавеждане и оборудване. Ние като компания консултираме нашите клиенти по всички въпроси свързани с местоживеенето им на територията на България, както и помагаме за бързото и лесно адаптиране в живота.
„МонАрх Инвест Груп” работи съгласно индивидуалните решения на клиента. В нашата компания Вие можете да поръчате разработен проект за строителство, архитектурен проект и качествено изпълнение на всички строителни, дизайнерски и довършителни работи без значение сложността на изпълнение.
В компания „МонАрх Инвест Груп” всеки клиент се чувства удобно и комфортно. Нашите консултанти свободно разговарят на вашия език и ще ви помогнат юридически по всички въпроси, свързани с провеждането на сделките за Покупко-продажба.
Нашата философия е точност, коректност, отговорност, откритост, качество и любезност! Целта на компания „МонАрх Инвест Груп” – Вашите интелигентни инвестиции в недвижими имоти в България и абсолютна удовлетвореност!