Подробности за имота

VIP105 Къща във Варна

Имот ID : VIP105

  €420,000 Луксозни имоти
Площ 635 м2Парцел площ 760 м2  Add to Favorites Принтирай

Четириетажна фамилна къща е разположена в местността “Св. Никола” – Варна, до “Пикадили парк” и на 5 км от центъра на града. Къщата се намира на втора линия над магистралата “Варна – Златни пясъци”, в тихо и спокойно място.
Разположение на къщата:
На първия етаж се намира кухненско помещение с два реда двойни шкафове, със съвременни електрически уреди; трапезария; зимна градина; мокро помещение с котел; две складови помещения и перално помещение. Този етаж е 206 кв.м. и на него са разположени 3 помещения, които могат да бъдат приспособени за фитнес, кабинети или сауна, тъй като са с прилежащи санитарни помещения.
Вторият етаж е 150 кв.м. и представлява два двустайни апартамента със самостоятелни баня и тоалетна, към всеки хол от апартаментите има тераса с морска панорама. Понастоящем вторият етаж функционира като частна детска градина и е обзаведен с детски шкафчета, креватчета и игрови кътчета.
Третият етаж е също 150 кв.м. и е аналогичен с втория етаж, като в единия апартамент стаите са три с топлоизолация, след ремонт.
Четвъртият етаж е 130 кв.м. и представлява студио с вътрешна топлоизолация. Има вградена кухня с ел. уреди, дрешник и баня с тоалетна. От този етаж се открива невероятна морска панорама. Къщата е подходяща за целогодишно живеене, както и за хотел или детска градина.
В къщата има изградена кабелизация за видеонаблюдение, СОТ, интернет и кабелна телевизия. В къщата са разположени: паркинг за 5 автомобила, гараж – 40 кв.м., детска площадка с изкуствена зелена трева, пясъчник и люлки.
Дворът е озеленен с райграс, цветя и овощни дървета, а също така е добре осветен с 26 декоративни фенера.